Garmin Forerunner 15 Black/Blue HRM

Garmin Forerunner 15 Black/Blue HRM
Garmin Forerunner 15 Black/Blue HRM
Beskrivning av Garmin Forerunner 15 Black/Blue HRM

Svart GPS-löparklocka med pulsinformation och reglerbart armband från Garmin.
Med aktivitetsspårning räknas steg och kalorier och du får påminnelser om när det är dags att röra på sig. Kompatibel med fotenhet för registrering av avstånd inomhus. Upp till 8 timmars batteritid med GPS på eller 5 veckor i klock-/aktivitetsspårningsläge. Spara planera och dela dina aktiviteter på Garmin Connect
Spring allt vad du kan. Forerunner 15 registrerar viktig statistik från din löptur som tid sträcka och tempo. När den är ihopparad med ett pulsband registrerar den även din puls och pulszon så att du vet när du når ditt mål. När du tränar med pulsinformation kan du också kontrollera när du måste ta det lugnare och när du kan pressa dig hårdare.
Övervaka din aktivitet mellan löpturerna
Vill du räkna hur många steg du tar under dagen när du inte tränar? Nu kan du det utan att bära en separat aktivitetsspårningsenhet. Forerunner 15 räknar dina steg och de kalorier du förbränner under hela dagen. När du överför dina data till Garmin Connect kan du övervaka dina framsteg mot träningsmålen och se övergripande träningstrender. Forerunner 15 påminner dig även om när det är dags att röra på sig om du har suttit ner i mer än en timme. När du får uppmaningen att röra på dig behöver du bara gå några minuter för att återställa inaktivitetsindikatorn.
Motivation från varje kilometer
Forerunner 15 har en Auto Lap-funktion som automatiskt meddelar dig varje gång du tillryggalagt en kilometer. Enheten ger ifrån sig en ljudsignal och på den bakgrundsbelysta skärmen blinkar tiden för den kilometern. När du avslutar och sparar löprundan ser du en sammanställning över hur det gick där total tid sträcka medeltempo och kalorier ingår. Forerunner 15 meddelar dig även när du sätter personligt rekord som din snabbaste kilometer eller längsta löprunda hittills.
Träna inomhus eller utomhus
Vid löpning utomhus används GPS i Forerunner 15 för att korrekt registrera tid tempo och sträcka. Om du vill spåra sträcka och tempo när du springer på löpband eller inomhusbana behöver du bara para ihop Forerunner 15 med en fotenhet (tillval) som fästs på skosnörena.
Bär den hela dagen
Du behöver inte bekymra dig om att ladda Forerunner varje natt. Det uppladdningsbara batteriet räcker upp till 5 veckor i klock-/aktivitetsspårningsläge eller 8 timmar när du använder den med GPS-funktionen vid löpning utomhus. Forerunner 15 har vattenklassningen 5 ATM (50 meter) vilket innebär att den tål regn och svett du kan till och med simma med den.
Mått (BxHxD): S/M= 21x20x16mm. M/L= 25x24x16mm
Vikt: S/M= 36g. M/L= 43g

Läs mer om Garmin Forerunner 15 Black/Blue HRM...


Sök bästa pris på Garmin Forerunner 15 Black/Blue HRM hos: