Tom Ford Glasögon Svart Herr

Tom Ford Glasögon Svart Herr

Tom Ford Ft 5667 Vista är en kattformad glas som finns i guld och polerad svart, linjen i denna modell, förfluten och sinuous, ägnas åt en krävande publik, som vill ha en blandning mellan glamour och teknik. Tom Ford Ft 5667 Vista är också ett designglasögon med monofokala och progressiva linser, med anti -reflekterande ochågot färgglada behandling, men framför allt med övergångssignaturen 8G -dynamik är berättelsen Tom Ford idag en av de mest uppskattade och välkända stylisterna. Vinnare av många designpriser, hans uppstigning i modevärlden började 1994. Efter flera arbeten med internationella modeföretag tillkännagav han i april skapandet av Tom Ford -varumärket. ma år undertecknades hans partnerskap med Marcolin -gruppen för produktion och distribution av glasögon och solglasögon. lingen av utgångspunkten för Tom Ford -lingen är Bob Richardsons historiska fotografering 1966 som odödliggör Baron Alexis de Waldner med Donna Mitchel. En introspektiv bild som perfekt förbodysligar attityden i Autumn Winter 2020 -säsongen av den amerikanska designern. En man och en kvinna som skanderar tiden och tar med sig lockelsen i staden där modevisningen hölls. De esteka och stiliska koderna för varumärket som filtreras med bakgrundsåren 70 av Tom Ford är tillbaka. Idag tycker jag att mitt arbete är mer sensuellt än uellt, vilket är en reaktion på vår tids klimat och kanske också en reaktion på min ålder. Jag gillar att göra både män och kvinnor till den vackraste versionen av sig själva. Jag har ofta blivit frågad varför jag alltid ritar kläder som gör människor iga. Sanningen är att jag i verkligheten inte börjar från detta som ett målär jag ritar, men jag tycker att människobodyen är vacker. Utan att tänka tenderar jag att klippa kläderna som accentuerar och förbättrar dess form och därför är mina kläder sensuella avaturen. Och ibland till och med uell. Åtminstone hoppas jag att de är det. Denna beskrivning är automakt översatt.

Läs mer om Tom Ford Glasögon Svart Herr

Tom Ford Glasögon Svart Herr

Solglasögon

Hitta Tom Ford Glasögon Svart Herr även hos:
Rulla till toppen